Calacatta Gold

[vc_row padding_left=”50″][vc_column width=”1/3″]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Calacatta Gold Silestone

Composiet Keukenblad

excl. BTW

2 cm dikte massief:       €369,- p/m¹

3-8 cm opgedikt:           € 429,- p/m¹

De Prijzen zijn een richt prijs voor 60 t/m 63 cm diep en per strekkende meter

[/vc_column_text][vc_button title=”Vraag een offerte aan” color=”custom” button_custom_color=”rgba(214,0,0,0.8)” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.graniet-aanrechtblad.nl%2Fofferte-calacatta-gold%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

✔  A-Kwaliteit en Eigen import

✔ 10 JAAR GARANTIE

✔ Meer dan 30 jaar ervaring

✔ Direct uit voorraad leverbaar

Vakkundig inmeten en montage

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_left=”30″ padding_right=”30″][vc_column][vc_column_text]

Calacatta Gold Silestone composiet keukenblad

Calacatta Gold Silestone composiet keukenblad behoort tot de meest populaire kleur van Silestone. De keukenbladen hebben een luxe uitstraling en kunnen tegen een stootje, waardoor men graag kiest voor een Calacatta Gold Silestone composiet keukenblad. Stoneland levert Calacatta Gold ook als badkamer blad, vensterbank, tafelblad , trap en gevel bekleding en helemaal opmaat. Daarnaast is onze levertijd maximaal 5 tot 10 werkdagen.

Wat is een aanrechtblad van composiet?

Het aanrechtblad van composiet is van oudsher een alternatief voor een granieten aanrechtblad. Graniet is een massief natuurproduct, maar een composiet aanrechtblad bestaat juist uit allemaal kleine stukjes die onder hoge druk op elkaar worden geperst. Daardoor kunnen restjes en splinters worden gebruikt en hoeft er net wat minder voorzichtig mee te worden omgesproken dan met een aanrechtblad van graniet. Dat merk je in de prijs.
Voor een aanrechtblad van composiet worden allerlei materialen gebruikt: graniet, maar soms ook marmer en beton. De bestandsdelen bepalen de stevigheid, kwaliteit en uitstraling van je aanrechtblad. Maar een composiet aanrechtblad heeft altijd een gemene deler: hij is composed, dus samengesteld, uit meerdere materialen. Vandaar ook de naam composiet.

Composiet aanrechtblad

Composiet aanrechtbladen zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Als je toch niet tevreden bent over het aanbod, kunnen we je verrassen: Iris industries, een bedrijf uit Amerika, biedt composiet aanrechtbladen van een heel andere orde. Met behulp van de gewone productietechnieken perst het bedrijf aanrechtbladen uit kledingafval, katoen en polyester, vernietigde dollarbiljetten of gerecyclede magazines. Het resultaat is een composiet aanrechtblad met een heel andere uitstraling dan je altijd gewend was. En omdat elk magazine en elke spijkerbroek er anders uitziet, is – net als bij “echt” composiet – elk aanrechtblad anders.
Overigens hoef je niet bang te zijn dat je aanrechtblad zacht is of kan scheuren: de composiet aanrechtbladen zijn zo afgewerkt dat ze hard en bruikbaar zijn, net als gewoon composiet.
Leuk om te weten en leuk voor een alternatief huishouden. We zien ze echter nog niet op een landelijke keuken liggen…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]